Chiftele de porc cu arome indiene

De catre   ianuarie 19, 2014

Preparatul acesta desi banal in aparenta…toata lumea face chiftele, am vrut sa il fac deosebit datorita aromelor adaugate si sper ca am si reusit daca ma gandesc care au fost reactiile celor dragi dupa ce au gustat.

Datorita ingredientelor le puteti servi simple, sau..dupa gust le mai puteti adauga o garnitura dar ….ceva usor.

Am folosit:

1 kg carne tocata de porc

500 gr ciuperci

2 catei de usturoi

pudra de mustar

anason macinat

chimen macinat

cuisoare macinate

turmenic

chilly

coriandru boabe

seminte de fenicul

frunze de coriandru

sare

2 oua+3 albusuri

o mana de nuca macinata

2 linguri pesmet

Intr-un castron mai mare am pus carnea, peste ea am pus mai apoi ciupercile si usturoiul date prin blender pentru a le marunti, apoi restul de ingrediente, ouale (sunt suficiente 2 oua, eu am avut albusul si m-am gandit sa il folosesc) si am amestecat bine pentru ca toate aromele sa se combine frumos.

Boabele de coriandru si semintele de fenicul le-am maruntit putin in mojar inainte de a le adauga.

Am format apoi chiftelutele, aici depinde de imaginatia fiecaruia si puteti face ce forme vreti, sau va plac.

Am incins putin ulei de rapita intr-o tigaie si apoi am prajit pe rand la foc mic chiftelele.

Eu le-am servit cu mustar de Dijon si un sos barbeque, insa pot fi servite si cu o simpla salata.

Pofta mare!

14 Comentarii despre “Chiftele de porc cu arome indiene

        1. danaszocs

          De ce draga mea? Aici esti libera sa spui ce vrei…nu te cenzurez :)))))))
          Desi…presupun ca vrei sa spui ca sunt prea multe arome pt tine…sau ?!

          1. Diana

            Disteaptooooooooooooooooooo … cum li stii tu pi toate 🙂

Dă-i un răspuns lui danaszocs Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.