Termeni si conditii

2 votes

Mic ghid de utilizare a site-ului:

  • Abonarea prin email la acest blog este libera alegere a fiecaruia dintre voi, de asemenea si dezabonarea
  • Comentariile sunt permise la fiecare reteta in parte, cu aprobarea administratorului. In comentarii se va folosi un limbaj civilizat si de bun-simt.
  • Nu sunt acceptate nici un fel de reclame in cadrul comentariilor.
  • Folositi o exprimare corecta din punct de vedere gramatical, prietenoasa si de bun simt, fara a jicni pe cineva sau ceva.

Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului http://papabundetot.ro/ (denumite in continuare „Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul http://www.papabundetot.ro/ (denumit in continuare „Site-ul” ) o oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare „Serviciului Papabundetot”), si are valoarea unei conventii incheiate intre Papabundetot, in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului  si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul (denumita in continuare „Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Conditii:

Retetele si articolele scrise pe acest blog reprezinta o opinie  personala, retelele in cea mai mare parte sunt unele proprii, nascute din incercarea de a diversifica alimentatia de zi cu zi si din dorinta de a ajuta cititorii blogului cu idei noi, inedite poate.

Deoarece este un blog personal, textele pot fi considerate ca avand o nota de subiectivitate.

Textele sau materialele de pe acest blog nu pot fi copiate, redistribuite sau modificate, fara acceptul  administratorului site-ului Papabundetot.ro.

Imaginile folosite la redactarea articolelor reprezintă fotografii personale sau imagini descărcate de pe internet cu citarea sursei (daca este cazul).

Pentru a vi se aproba comentariul, trebuie ca acesta sa fie unul de bun simt, dar si sa fie respectate cele cateva reguli de mai sus. Comportamentul neadecvat, va fi sanctionat, iar comentariul scris nu va fi afisat in site.

Orice comentariu implică declararea unei adrese de email validă ce poate fi utilizată de administratorului blogului ca și modalitate de contact direct cu autorul comentariului.

Prelucrarea de date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, blogul Papabundetot.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.  Scopul colectarii datelor este: informatii despre postari, reclama, marketing si publicitate, servicii de comunicatii electronice. Refuzul dvs. va determina imposibilitatea de a beneficia de serviciile puse la dispozitie de catre Papabundetot.ro. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre Papabundetot.ro si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai Papabundetot.ro (in cadrul concursurilor sponsorizate).
Prin inscrierea pe site va dati acordul de a primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre Papabundetot.ro si partenerii contractuali ai acestuia.

 

Papabundetot.ro solicita de la fiecare utilizator care doreste sa se aboneze in mod deliberat la retetele publicate, Nume Utilizator si Adresa de email si foloseste aceste date NUMAI in situatia in care intr-o anumita perioada pe site sunt concursuri si pentru a stabili castigatorul este nevoie de cateva date de contact pentru inmanarea ulterioara a premiilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor dv de contact cu care v-ati inregistrat in acest blog. Va rog sa luati in considerare ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului  dinbaza noastra de date, implicit din  sistem ducand astfel la  imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre Papabundetot.ro.

Papabundetot.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site, ori prin accesarea acestuia, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea papabundetot.rosi/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor oferite de acesta.
Modificarea Termenilor si Conditiilor
Papabundetot isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului.
Litigii
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Papabundetot.ro, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.
**Actualizat si editat la data de 18.05.2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *