Foietaj cu pui, mozzarella si ciuperci

De catre   mai 1, 2013

Pentru ca 1 Mai a fost ziua mea de nastere, am decis sa ma bucur din plin de aceasta zi si sa fac ceea ce imi place mai mult, adica sa gatesc o mare parte din zi 🙂

In afara de alte bunatati am mai facut si aceste minunate foietaje cu ciuperci dar si unele cu pui si mozzarella.

Am luat o caserola mica de ciuperci pe care le-am gatit in tigaie pe aragaz cu putin usturoi, vin alb, sos soia, fenicul si nucsoara apoi le-am introdus in aluatul foietaj si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.

La cele cu pui, am procedat la fel numai ca aveam pulpele de pui deja gatite, le-am dezosat si am taiat carnea cubulete, am taiat si putina mozzarella, am umplut foietajul si l-am dat la cuptor.

Dupa ce am umplut toate foietajele le-am uns cu ou inainte de a le da la cuptor pentru a fi mai frumoase 🙂

Pofta mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.