3 motive clare pentru care sa alegi Thecon

De catre   iulie 10, 2015

bloggers-campaign

Zilele trecute am gasit o postare in Facebook, referitoare la o campanie de sustinere a bloggerilor  desfasurata de Thecon, in care isi propun sa ne ajute sa optimizam anumite aspecte ale blogului, in functie de problemele fiecarui blog in parte dar si de dorintele fiecarui “proprietar” de blog.

Curioasa dar si sceptica din fire, am dat curs acelui link in ideea ca dau iarasi peste nu stiu ce reclama prost facuta (ca multe altele din on line) si am urmat (fara vreo urma de optimism) pasii din postarea respectiva, m-am inscris in sit-ul Thecon- Web design Romania cu blogul meu gandindu-ma ca nimeni niciodata nu ma va deranja.

Surpriza mare a venit a doua zi cand am si gasit un mail de la ei in care acceptasera sa imi acorde 2 ore pentru a munci in blogul meu si au venit cu solutii astfel ca experienta cititorilor mei sa devina mai placuta, pagina blogului sa se incarce mai usor si blogul sa fie mai aspectos si functional in viitor.

Bineinteles ca nu pot descrie bucuria simtita, dar trecand de sentimentalisme care nu isi au locul in online, va pot spune ca experienta din zilele astea mi-a aratat ca sunt si oameni profesionisti care isi iau treaba in serios, chiar daca recomapensa lor nu vine in cash, ci doar in multumiri (de care cred ca au deja podul plin) si mai apoi in promovarea acestei campanii astfel ca un numar cat mai mare de bloggeri sa beneficieze de sprijinul si experienta lor.

Ce schimbari a suferit blogul cred ca puteti vedea de la o simpla accesare, dar sigur ca ajutorul lor nu este standard ci este personalizat in functie de fiecare blog in parte sau de doleantele blogger-ului.

Ca sa va asigur ca si voi puteti face asta va enumar doar 3 din multele motive pentru care sa alegeti sa participati la aceasta Campanie de sustinere a bloggerilor:

Veti intra în contact cu o echipă tânără, foarte receptivă, care va va asculta problemele și va poate ajuta cu următoarele:

  • web design pentru template, logo, diferite bannere, etc
  • web development, împreună veți identifica problemele blogului vostru și te vor ajuta să le îmbunătățești sau veți adăuga funcționalități noi.
  • optimizare pentru motoarele de căutare și îmbunătățirea vitezei de încărcare

După realizarea acestui proces, dacă veti fi încântati de colaborare, ei vor dori ca să postati un articol despre experiența avută cu ei, despre campania lor, sau despre un serviciu de-al lor prin care să îi recomandati și altor bloggeri.

Astfel vor afla mai mulți bloggeri despre această oportunitate, vor avea și ei un beneficiu, iar efortul depus de voi va fi minim.

Inscrieti-va in campania de sustinere a bloggerilor și vei fi contact în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea campania este prezentă și pe Twitter și Facebook cu hashtagul #TheconSustineBloggerii .

Eu, va multumesc Thecon pentru initiativa, pentru campanie si pentru toata munca depusa in blogul meu!

Ma bucur sincer ca am cunoscut si am vazut ca exista astfel de oameni si v-as recomanda cu mare placere oricand si oricui pentru ca dincolo de cele 3 motive enumerate mai sus as mai putea scrie multe alte pagini in care sa justific de ce sa va aleaga bloggerii pe voi in aceasta campanie si nu numai.

Sunt convinsa ca daca cu atata seriozitate si profesionalism tratati o actiune care (asa cum am spus mai sus), nu va aduce cash, inseamna ca toti clientii cu care colaborati au multe cuvinte de multumire pentru tot ce faceti pentru ei.

#TheconSustineBloggerii !!!!!

Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.