Spanac cu snitel de pui

De catre   august 14, 2013

De obicei spanacul eu il asociez cu oua ochi… poate pentru ca asa am vazut de-a lungul anilor in casa mea, insa cateodata as mai schimba cate ceva chiar si la un preparat clasic pe care mi-l amintesc din copilarie si cu care am crescut, cum e spanacul 🙂

De data aceasta incercarea mea nu a fost neaparat una indrazneata dar…a fost altceva.

Am folosit:

spanac, lapte, sare, faina, usturoi -nu detaliez foarte mult pentru ca mai am in blog reteta de spanac, cea cu ouchiuri de ou

Pentru snitele:

1 piept de pui

sare

piper

pesmet

2 oua

faina

Am taiat pieptul de pui felii uniforme, l-am batut putin cu ciocanul de carne cat sa uniformizez bucatile ca ele sa se gateasca la fel, apoi le-am asezonat cu sare si piper si le-am lasat la odihnit cateva minute.

Intre timp, pana ce carnea s-a mai odihnit am pregatit in 3 vase diferite faina alba, pesmet si ouale, apoi am incins o tigaie cu ulei si am trecut la treaba.

Fiecare bucata de pui am trecut-o pe rand prin ou, faina, ou si apoi pesmet si am pus-o la prajit.

Dupa ce snitelele au fost gata, le-am servit cu spanac.

Pofta mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.