Pui cu chutney de mango si orez

De catre   octombrie 27, 2013

Ieri pentru mine a fost ziua anasonului stelat…l-am folosit atat la preparate dulci cat si la cele sarate si a fost extraordinar, a dat aroma de care aveam nevoie pentru a prezenta pe masa celor dragi, un preparat desavarsit si aromat, Pui cu chutney de mango si orez.

Am folosit:

6 pulpe de pui fara piele si os

sos soia

sos worchester

sos tabasco

chutney de mango

curry

ulei de rapita

orez basmati

2 stelute de anason

3 -4 cuisoare

Pulpele le-am marinat in sos soia, sos worchester, sos tabasco, curry si le-am tinut cam o ora in aceasta marinata, apoi le-am pus intr-un vas de yena cu tot cu marinata, putin ulei de rapita si le-am bagat la cuptor pana s-au patruns bine si s-au rumenit frumos.

Cand au fost aproape gata am amestecat intr-un castronel chutney de mango (2 linguri) cu sos worchester si inca putin sos tabasco si am pus acest sos peste pulpele de pui si le-am mai lasat 10 minute la cuptor.

Ca si garnitura am facut orez basmati, am pus o masura de orez, 2 masuri de apa, 2 stelute de anason, 4 cuisoare, sare si o lingurita de curry si am lasat sa fiarba pana cand apa s-a absorbit si orezul a fost fiert.

O masa usoara dar foarte aromata pentru o zi de sambata in familie 🙂

Pofta mare!

2 Comentarii despre “Pui cu chutney de mango si orez

  1. tanaseaurica

    ce bine arata, delicios, apetisant si foarte gustos, deja imi ploua in gura, o combinatie reusita..sa avem pofta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.