Food Bloggers winter edition 2015

De catre   noiembrie 6, 2015

Despre Food Bloggers Conference, cred ca deja au auzit toti pasionatii de bucatarie si arta culinara, toti bloggerii si bucatarii profesionisti.

Este un eveniment dedicat in intregime acestor categorii de oameni, un eveniment care reuneste bloggeri, jurnalisti si fotografi culinari, specialisti si branduri renumite din industrie.

Un eveniment cu care deja ne-am obisnuit si pe care eu una abia il astept in fiecare an si de ce nu in fiecare sezon.

Este o ocazie de a ma intalni cu oameni cu pasiuni comune cu a mea, de a-mi vedea „face to face” prietenii si amicii virtuali cu care altfel doar schimb impresii scrise pe facebook, dar dincolo de asta, este o ocazie de a asculta si invata de la profesionisti (bloggeri sau bucatari) asa zise „retete de succes”, cum au procedat ei in anumite situatii, ce reteta au urmat pentru a ajunge si a se mentine in frunte.

In editia din aceasta vara, am avut placerea de a participa la un workshop despre comunicare, marketing si SEO, eveniment care m-a facut sa plec de acolo plina de avant, incredere,  speranta si determinare, in vreme ce alti colegi au participat la workshopuri despre fotografie sau bucatarie.

Food Bloggers Conference, continua cu editia de iarna care va avea loc in 4 decembrie 2015, orele 10-18:30 la Radisson Blu Hotel.

Daca v-am starnit curiozitatea, daca faceti parte din categoria de pasionati de bucatarie si vreti sa luati parte la acest eveniment, o puteti face daca va asigurati din timp un loc, inscriindu-va aici.

Daca inainte de a va inscrie, vreti sa trageti cu ochiul la editiile trecute, puteti face si asta accesand pagina de facebook Food Bloggers Conference. Eu, va las cateva poze de la editiile la care am participat cu mare drag…si va zic sa nu ratati editia din aceasta iarna 🙂

1 Comentariu despre “Food Bloggers winter edition 2015

  1. Pingback: Food Bloggers winter edition 2015 | ..::BLOGURI.NET::..De la bloggeri adunate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.