Food Bloggers Conference, primul eveniment de blogging

De catre   noiembrie 12, 2014

Papabundetot are ocazia sa participe in acest an la Food Bloggers Conference, lucru care ma onoreaza si imi demonstreaza inca odata ca ideea colegei mele care m-a convins sa fac acest blog in urma cu aproape 2 ani a fost una foarte buna.

Asa cum probabil am mai spus, papabundetot a fost o idee care a pornit de la preparatele pe care colegii mei le-au gustat de-a lungul timpului de la mine, dar si de la retetele atent dezbatute in pauze la job, iar una dintre colegele mele m-a convins sa strang toate retetele intr-un blog culinar, pentru toti cei care apreciaza gustul papabundetot si vor sa repete experienta si in casele lor. Not bad till now!

In calitatea mea de blogger ambasador la Food Bloggers Conference, am posibilitatea de a mai invita o persoana, blogger sau specialist in comunicare la acest eveniment, asa ca daca printre cititorii mei exista o astfel de persoana care doreste sa participe la acest eveniment, imi poate lasa un comentariu in blog pe aceasta tema.

Food Bloggers Conference, primul eveniment local dedicat blogging-ului culinar, are loc pe 26 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti. Evenimentul ofera participantilor ocazia de a-i intalni pe unii dintre bloggerii cunoscuti din domeniu, dar si pe specialistii in comunicare, care vor prezenta secrete in blogging si promovare.

Inspiratie, strategii de succes, networking, tendinte si oportunitati, pe scurt, o zi plina de informatii, dar si de idei pe care poti sa le aplici pe viitor.

Evenimentul aduce in prim plan cele mai eficiente instrumente de promovare, tehnici de styling photography, de atragere a vizitatorilor pe blog, de crestere a audientei si a vizibilitatii in mediul online.  In acelasi timp, vei afla care sunt cele mai bune studii de caz din domeniu, cum iti poti crea un brand personal si o comunitate.

O parte dintre vorbitorii confirmati care vor urca pe scena la Food Bloggers Conference sunt: Adrian Hadean (Blogger & Realizator TV), Florin Itu (Blogger, Crazy Mother Cooker) , Radu Dumitrescu (Fotograf culinar, Grey Wolf Studios), Larisa Petrini (Managing Partner, Saatchi & Saatchi), Cristina Mazilu (Publisher, BBC Good Food Romania & Blogger, mazilique.ro), Ana Sipciu (Industry Manager, Google), Ana Naie (Blogger, EasyPeasy.ro), Monica Rosu (Blogger, Foodiefamily.ro),  Alexandru Negrea (Head of Facebook Department, Spada), Codruta Popa (Blogger, Codruldepaine.ro), Marius Tudosiei (Owner, Bacania Veche).

Food Bloggers Conference este un eveniment oferit gratuit bloggerilor culinari in baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului.

Pentru a fi la curent cu noutatile despre eveniment, urmariti atat site-ul www.foodbloggers.ro, cat si pagina de Facebook

Despre Evensys

Cu peste 8 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Persoana de contact:

Andreea-Cristina Mielu

PR & Marketing Coordinator, Evensys

Str. Pictor Ion Negulici, nr.32,sect.1, Bucuresti

Tel: 0733.041.005

E-mail: andreea.mielu@evensys.ro

Website: www.evensys.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.