Ciocanele de pui invelite in bacon

De catre   mai 4, 2014

Pentru astazi pranzul nostru contstand in Ciocanele de pui invelite in bacon, a fost unul extrem de simplu si bun si desi nu incurajez consumul de carne asociat cu cartofi, cateodata parca sunt bune si lucrurile interzise, atata timp cat nu facem excese si aceasta asociere nu devine un obicei de zi cu zi.

Am folosit:

8 ciocanele de pui

sos soia

sos de stridii

sos de ardei iuti

chimen macinat

curry praf

o canuta vin alb

felii de bacon

cartofi

sare

ulei

Ciocanelele de pui le-am spalat si apoi le-am uscat bine cu un prosop de hartie, le-am crestat din loc in loc, am pregatit o marinata din sos de soia, sos de stridii, sos de ardei iuti, chimen macinat si curry.

Am uns bine ciocanelele cu aceasta marinata si le-am lasat asa 2 ore.

Dupa acest timp le-am pus intr-o tava mai mare si le-am acoperit cu cate o feliuta de bacon pentru un plus de savoare.

Am pus in tava si marinata in care au stat, o cana de vin alb si o canuta de apa si le-am dat la cuptor la foc minim pentru o ora si jumatate.

Cartofii noi i-am prajit in ulei incins si apoi i-am sarat.

Am servit ciocanelele cu cartofi alaturi de o salata de verdeturi.

Pofta mare!

4 Comentarii despre “Ciocanele de pui invelite in bacon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.