Chiftele de pui cu susan

De catre   decembrie 1, 2013

Eu ador mancarea asiatica datorita simplitatii in preparare dar si datorita curcubeului de arome pe care le gasim in aceste preparate, asa ca de multe ori incerc sa prepar si eu diverse preparate cu iz asiatic pe care le savuram mereu cu mare drag, astazi va prezint Chiftele de pui cu susan.

Am folosit pt chiftele:

1 piept pui

2 catei de usturoi

½ morcov

3 cm ghimbir

1 lingurita curry

2 linguri sos soia

Pentru sosuri:

Sos picant:

1 lingurita sos Worchester

Sos Tabasco

Fulgi chilly

Miere de albine

Sos dulce:

Miere

Otet xeres

Ketchup

Unt de arahide

Puiul l-am taiat cuburi foarte mici si apoi l-am tocat in blender, apoi am adaugat si celelalte ingrediente, am amestecat bine si apoi am format bilute pe care le-am dat prin susan si apoi le-am prajit in ulei incins.

Orez:

O cana orez basmati fiert in 2 cani apa, cuisoare, sare pana cand orezul s-a inmuiat si apa s-a absorbit complet, apoi am adaugat fasole verde blanchata in apa oparita cu sare.

Am scurs fasolea si am adaugat-o peste orezul dejà fiert.

Pofta mare!

2 Comentarii despre “Chiftele de pui cu susan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.