Tocana de porc cu legume si chorizo

De catre   septembrie 8, 2015

Tot din seria, ce avem prin dulapior, in weekend am incercat (zic eu ca am si reusit) sa creez o mancarica extrem de gustoasa cu ingrediente simple, pe care le aveam la acel moment prin casa, dulapior, frigider etc.

Mi se intampla de foarte multe ori si probabil multora dintre voi sa plec spre bucatarie cu un anumit preparat in minte insa, odata ajunsa acolo constat ca imi lipseste cate ceva si atunci improvizez pe loc o mancare care, chiar daca nu e ce imi propusesem sa fie extrem de gustoasa.

Va spun si un secret…gatiti cu DRAGOSTE, indiferent de ce ingredient va lipseste si cu siguranta orice preparat va iesi minunat pentru familia voastra!

9 Comentarii despre “Tocana de porc cu legume si chorizo

  1. dana Autorul articolului

   Scumpo, mereu a fost asa la mine, nu stiai?
   Am sute de spam in fiecare dimineata si daca ar fi la liber…iti dai seama cata treaba as avea si ce incomod ar fi si pt voi.De cand am creat blogul a fost cu moderare la comentarii 🙂

  1. dana Autorul articolului

   :))))) nu e problema, asa era si pe blogul vechi, pe wordpress.com, asa a fost mereu pt ca la mine cel putin e plin de comentarii spam, (acum 2 minute au intrat 99) si in plus, nu as vrea ca oricine sa scrie chiar ce vrea aici 🙂

   1. Diana

    Am inteles … primeai ceva de genul ,, Avem o oferta noua de lucru part-time …………………… „

 1. Pingback: Tocana de porc cu legume si chorizo | ..::BLOGURI.NET::..De la bloggeri adunate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.