0 votes
Fb-Button
Paste cu ciuperci brune si sos de mascarpone
Paste cu ciuperci brune si sos de mascarpone, o nebunie in farfurie
Portii Timp de preparare
4persoane 10minute
Timp de gatire Timp de asteptare
20minute 5minute
Portii Timp de preparare
4persoane 10minute
Timp de gatire Timp de asteptare
20minute 5minute
Ingrediente
Etape
  1. Am pus o oala mare cu apa si sare la foc pentru paste si am pregatit celelalte ingrediente pentru sos.
  2. Am taiat usturoiul marunt si l-am pus intr-o tigaie cu unt si ulei sa se caleasca usor fara a se rumeni, am adaugat peste el si turmenic si piper alb si am lasat aromele sa se intrepatrunda.
  3. Am adaugat apoi ciupercile brune taiate in 4 si le-am lasat sa se rumeneasca usor.
  4. Dupa ce ciupercile s-au rumeni frumos, am stins focul si am adaugat in tigaie mascarpone si putina apa din cea in care au fiert pastele.
  5. Dupa ce pastele au fiert, le-am scurs de apa si am adaugat peste ele sosul de ciuperci brune si mascarpone obtinut, am amestecat bine astfel ca toate pastele sa fie imbracate in sos si am adaugat cateva fire de busuioc din ghiveci.
Notitele retetei

Pofta mare!