Pui fericit cu cartofi dulci si lapte de cocos

De catre   mai 17, 2017

A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris o reteta asa ca, aproape ca nu mai stiam cum functioneaza blogul meu :).

Mi-am revizuit insa destul de repede atitudinea pentru ca aceasta reteta m-a amuzat inca de la faza de achizitie a ingredientelor, vazand la raft o gramada de pui fericiti….un mod romanesc de a spune cumva ca acei pui au fost crescuti in conditii optime, fara aditivi si intr-un interval normal de timp. Desi imi place carnea de pui, de cand primim la rafturi numai pui de o culoare roz indoielnic care a fost crescut Dumnezeu stie in ce conditii si cu ce graba, evit sa cumpar aceasta carne. Avem insa si alternativa puiului fericit care nu e chiar roz…are si culoare galbena pe alocuri care te duce cumva cu gandul la puii bunicii de la tara, pentru ca arata ca si cum s-ar fi hranit sanatos :), insa, chiar si asa cumpar destul de rar, doar cand pofta deja a depasit cotele normalului si apar in capul meu idei de mancaruri pe care in conditii normale nu cred ca le-as avea 🙂

Una peste alta, reteta de astazi este una deosebita, dulceata pe care o dau legumele acestui preparat combinata cu savoare laptelui de cocos (care pentru mine este aroma suprema), ii dau acestui preparat un gust deosebit pe care va invit cu drag sa il incercati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.