Curry de porc cu arome marocane

De catre   decembrie 7, 2015

Faptul ca imi plac foarte tare aromele in mancare, nu cred ca mai e un secret pentru cei care imi calca pragul blogului.

Astazi v-am pregatit un curry de porc la care am adaugat 4 arome pe care le veti intalni in aproape orice preparat marocan, inclusiv in tajine, care e probabil cel mai popular preparat al lor. Am folosit coriandru, scortisoara, chimen si ghimbir pudra, condimente care ne sunt tuturor la indemana acum si pe care le gasiti cu usurinta atat pe rafturile hypermarketurilor cat si in magazinele on line de profil. Ce vreau sa spun cu asta e ca v-as incuraja sa iesiti din clasicul sare-piper-boia sau sare-piper-bulion, mancarea simpla poate avea si  gust totul e sa avem dorinta si curaj sa incercam si altceva.

 

1 Comentariu despre “Curry de porc cu arome marocane

  1. Pingback: Curry de porc cu arome marocane | ..::BLOGURI.NET::..De la bloggeri adunate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.