Tocanita taraneasca cu legume si porc

De catre   noiembrie 16, 2015
1 vote

Pe mine vremea rece ma inspira sa gatesc mancaruri care se fac lent, la foc mic, mancaruri aromate si pline de legume care sa iti incalzeasca sufletul si sa iti dea energie.

De-a lungul timpului, gatind mereu pentru cei dragi „m-am specializat” in tocanite, amestec tot felul de legume pe care le am la indemana si cu condimentele potrivite nu ai cum sa nu obtii ceva aromat si savuros.

Tocanita taraneasca cu legume si porc
Print Recipe
Tocanita taraneasca cu legume si porc, o mancare de vreme rece, gustoasa si aromata.
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
120 minute 15 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
120 minute 15 minute
Tocanita taraneasca cu legume si porc
Print Recipe
Tocanita taraneasca cu legume si porc, o mancare de vreme rece, gustoasa si aromata.
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
120 minute 15 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
120 minute 15 minute
Ingrediente
Portii: persoane
Etape
  1. Ca de fiecare data cand fac o mancare, mai intai pregatesc toate legumele, le spal bine si le curat de coaja. Coditele de ciuperci le aveam de cu o zi inainte si le-am pastrat la frigider pana cand m-am apucat de mancare..
  2. Am tocat apoi marunt toate legumele si le-am pus intr-o cratita cu uleiul de masline, condimentele, fara zuchinni, acestia i-am pastrat pentru mai la urma.
  3. Am lasat legumele sa se caleasca usor, apoi cand s-au inmuiat putin am adaugat si carnea taiata si ea cubulete.
  4. Am lasat carnea putin la foc iute sa se rumeneasca, apoi am adaugat peste ea 200 ml vin rosu si apa cat sa o acopar si am lasat-o sa fiarba la foc mic aproximativ 90 minute.
  5. Dupa ce carnea a fost fiarta bine, am adaugat in oala boabele de porumb si pe cele de fasole si am mai lasat 10 minute la fiert. In ultimele 5 minute, am adaugat zuchinni tocat cubulete si apoi am oprit focul si am lasat mancarea sa se odihneasca.
  6. Noi, am ales sa mancam aceasta tocanita taraneasca cu muraturi de casa, gogonele si varza rosie, puteti face alaturi si o salata proaspata daca va place mai mult. Condimentele adaugate ii dau o savoare extraordinara si merita sa o incercati mai ales in zile reci.
Notitele retetei

Pofta mare!

1 Comentariu despre “Tocanita taraneasca cu legume si porc

  1. Pingback: Tocanita taraneasca cu legume si porc | ..::BLOGURI.NET::..De la bloggeri adunate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *