Terina de mar cu inghetata de cocos si lamaie

De catre   iulie 14, 2015

Cu aceasta reteta, Terina de mar cu inghetata de cocos si lamaie, particip la campania  #horecaXperience, initiata de centrul de training Horeca School, in parteneriat cu Gourmet Connection si Desertonline.ro.

Participarea la aceasta campanie ma onoreaza si cred ca ma va ajuta sa inteleg unde si ce anume as mai avea de corectat in calatoria mea culinara inceputa la o varsta frageda.

Nu mi-am propus prin aceasta campanie neaparat sa castig premiul cel mare, deoarece meseria de bucatar nu cred ca mai este realizabila acum la aceasta varsta, insa cu siguranta voi avea multe de invatat din aceasta campanie.

9 Comentarii despre “Terina de mar cu inghetata de cocos si lamaie

  1. Claudia

    Faina reteta! 🙂 As vrea si eu o portie daca se poate :))
    Imi place tare mult noua facilitate, cea prin care pot calcula cantitatea la ingrediente in functie de cate portii doresti sa obtii in final 🙂
    Succes la concurs, Dana! 🙂

    1. dana Autorul articolului

      Multumesc mult Clau!!!!!!!!!!!!
      Hai la o portie ca, cred ca atat mai gasim, restul a mancat iubi aseara, nu se mai oprea :))))),noroc ca i-am dat dupa ce facusem poza 🙂

    1. dana Autorul articolului

      🙂 Multumesc Oana!
      Da, am si scris in reteta la inceput ca e dupa Raymond, pe care eu il ador, doar ca eu am schimbat cate ceva la ea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.