Spanac cu snitel de pui

De catre   august 14, 2013
1 vote

concediu 2013 077concediu 2013 069concediu 2013 070concediu 2013 075

De obicei spanacul eu il asociez cu oua ochi…poate pentru ca asa am vazut de-a lungul anilor in casa mea,insa cateodata as mai schimba cate ceva chiar si la un preparat clasic pe care mi-l amintesc din copilarie si cu care am crescut,cum e spanacul 🙂

De data aceasta incercarea mea nu a fost neaparat una indrazneata dar…a fost altceva.

Am folosit:

spanac,lapte,sare,faina,usturoi -nu detaliez foarte mult pentru ca mai am in blog reteta de spanac

Pentru snitele:

1 piept de pui

sare,piper

pesmet,2 oua,faina

Am taiat pieptul de pui felii uniforme,l-am batut putin cu ciocanul de carne,cat sa uniformizez bucatile ca ele sa se gateasca la fel,apoi le-am asezonat cu sare si piper si le-am lasat la odihnit cateva minute.Intre timp pana ce carnea s-a mai odihnit,am pregatit in 3 vase diferite faina alba,pesmet si ouale,apoi am incins o tigaie cu ulei si am trecut la treaba.

Fiecare bucata de pui am trecut-o pe rand prin ou,faina,ou si apoi pesmet si am pus-o la prajit.

Dupa ce snitelele au fost gata,le-am servit cu spanac.

Pofta mare!

concediu 2013 077

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.