Sos de ananas

De catre   aprilie 5, 2013
1 vote

Este un sos dulce acrisor pentru iubitorii de preparate asiatice,este foarte potrivit pentru carnea de pui,rata sau chair de porc.

Avem nevoie de: 1 conserva ananas,3 linguri bulion,3 linguri de zahar,otet balsamic

Mod de preparare: se taie ananasul bucatele, si se pune intr-o oala mica impreuna cu putin ulei,si il lasam la calit,se adauga apoi zaharul,jumatate din sucul din conserva si bulionul si lasam totul pe foc cam 5 minute amestecand in tot acest timp. Dupa cele 5 minute se adauga o lingurita de otet de preferinta balsamic sau un otet mai bun. Cam asta e tot…simplu si gustos. 🙂

2 Comentarii despre “Sos de ananas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.