Sos de ananas cu bulion si otet balsamic

De catre   aprilie 5, 2013

Este un sos dulce acrisor pentru iubitorii de preparate asiatice, este foarte potrivit pentru carnea de pui, rata sau chiar de porc.

Avem nevoie de: 1 conserva ananas, 3 linguri bulion, 3 linguri de zahar, otet balsamic

Mod de preparare: se taie ananasul bucatele si se pune intr-o oala mica impreuna cu putin ulei si il lasam la calit, se adauga apoi zaharul, jumatate din sucul din conserva si bulionul si lasam totul pe foc cam 5 minute amestecand in tot acest timp.

Dupa cele 5 minute se adauga o lingurita de otet de preferinta balsamic sau un otet mai bun.

Cam asta e tot…simplu si gustos. 🙂

2 Comentarii despre “Sos de ananas cu bulion si otet balsamic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.