Tocanita de cartofi cu frunze de lime

De catre   decembrie 15, 2015
0 votes
Tocanita de cartofi cu frunze de lime
Print Recipe
Tocanita de cartofi cu frunze de lime, un preparat tare aromat
Portii Timp de preparare
4 persoane 25 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
60 minute 10 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 25 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
60 minute 10 minute
Tocanita de cartofi cu frunze de lime
Print Recipe
Tocanita de cartofi cu frunze de lime, un preparat tare aromat
Portii Timp de preparare
4 persoane 25 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
60 minute 10 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 25 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
60 minute 10 minute
Ingrediente
Portii: persoane
Etape
  1. Carnea pentru tocanita am pus-o la marinat cu o zi inainte in sos de soia, alaturi de muschiul de porc prezentat ieri, umplut cu ciuperci.
  2. Am pregatit legumele, le-am spalat si curatat apoi le-am tocat marunt.
  3. Am pus intr-o cratita uleiul de masline si legumele tocate, am adaugat peste ele condimentele, frunzele de lime zdrobite usor in mana si am pus totul la foc potrivit pentru ca legumele sa se caleasca usor.
  4. Pana s-au calit legumele am pregatit cartofii pentru mancare, desi se adauga mai tarziu i-am curatat si taiat si i-am lasat intr-un castron cu apa rece pana le-a venit randul. 🙂
  5. Odata legumele inmuiate, am adaugat carnea de porc marinata in sos de soia, cele 2 linguri faina de orez, am amestecat bine si apoi am adaugat vinul si am lasat sa dea un clocot pentru a se evapora alcoolul din vin.
  6. Am adaugat apoi apa cat sa acopere carnea, am dat focul foarte mic si am lasat sa fiarba.Dupa ce carnea s-a fiert mai mult de jumatate, am adaugat si cartofii si i-am lasat si pe ei sa se patrunda bine.
  7. Dupa ce mancarea s-a gatit complet, am stins focul si am servit tocanita aromata cu frunze de lime alaturi de o salata de varza murata cu ulei de masline si boia 🙂
Notitele retetei

Pofta mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.