Tocana de strut

De catre   noiembrie 3, 2016
0 votes
Tocana de strut
Print Recipe
Tocana de strut, care ne incalzeste sufletele pe vreme rece.
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
70 minute 10 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
70 minute 10 minute
Tocana de strut
Print Recipe
Tocana de strut, care ne incalzeste sufletele pe vreme rece.
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
70 minute 10 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
70 minute 10 minute
Ingrediente
Portii: persoane
Etape
  1. Am pregatit prima data carnea de strut, am spalat-o bine dupa ce am scos-o din ambalaj si am lasat-o sa se zvante putin inainte de a o prepara.
  2. Am curatat si tocat marunt legumele, avand grija ca toate sa aiba aproximativ aceeasi dimensiune pentru a se gati uniform. Le-am pus intr-o cratita la foc impreuna cu 2 linguri de ulei, chimenul macinat, boiaua, turmenicul si sosul de soia si le-am lasat sa se gateasca putin la foc mic, doar cat sa se inmoaie usor.
  3. Dupa aproximativ 5-7 minute,am adaugat peste legume si condimente, bucatile de carne de strut si le-am lasat si pe ele sa se rumeneasca putin, apoi am adaugat o lingura de faina de orez, am amestecat bine si am pus apa cat sa acopar aproape in totatlitate ingredientele din cratita.
  4. Am lasat totul sa fiarba la foc mic, aproximativ 40 de minute, amestecand din cand in cand. Dupa ce am verificat carnea si era gatita, am adaugat boabele de fasole (din conserva), le-am mai lasat la foc aproximativ 10 minute, cat sa dea un clocot si sa prinda aroma preparatului si apoi am stins focul.
  5. A iesit o mancare delicioasa, cu un mare aport de proteine, datorita carnii de strut care este foarte sanatoasa si pe care va recomand sa o introduceti in alimentatia voastra, macar ocazional daca nu in mod frecvent.
Notitele retetei

Pofta mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.