Porc la tava cu merisoare si cidru

De catre   martie 10, 2016
0 votes
Porc la tava cu merisoare si cidru
Print Recipe
Porc la tava cu merisoare si cidru, o reteta usoara pentru o zi in familie
Portii Timp de preparare
4 persoane 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
45 minute 10 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
45 minute 10 minute
Porc la tava cu merisoare si cidru
Print Recipe
Porc la tava cu merisoare si cidru, o reteta usoara pentru o zi in familie
Portii Timp de preparare
4 persoane 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
45 minute 10 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
45 minute 10 minute
Ingrediente
Portii: persoane
Etape
  1. Am pus carnea la marinat in tava in care urma sa intre la cuptor, cu sos de soia, turmenic, boia afumata si cateva merisoare uscate. Dupa 10 minute am turnat in tava si cidrul de mere si putin ulei de floarea soarelui si apoi am dat-o la cuptor.
  2. Morcovii i-am curatat si i-am scufundat in apa clocotita pentru 5 minute. Apoi i-am scos si i-am tras la tigaie in putin ulei de dovleac si cand s-au rumenit putin, am turnat peste ei sirop de artar si i-am mai lasat 2 minute sa se caramelizeze frumos.
  3. Spanacul (care era baby pe eticheta nu si in punga) l-am taiat ceva mai marunt, am taiat si un catel de usturoi bucatele mici si l-am pus in tigaie cu ulei de dovleac, putina sare roz de Himalaya si mai apoi am adaugat si spanacul. L-am sotat 2 minute si l-am dat deoparte.
  4. Am fiert o masura de quinoa cu 2 masuri de apa si putina sare, dupa ce quinoa a devenit transparenta (aproximativ 15 minute) am amestcat-o cu spanacul sotat. Am scos si friptura din cuptor dupa aproximativ 35-40 minute si am combinat toate elementele gatite pe o farfurie plina de vitamine si culoare.
Notitele retetei

Pofta mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.