0 votes
Fb-Button
Fusilli cu creveti si midii
Fusilli cu creveti si midii, ceva bun si rapid de gatit, cand sunteti pe fuga
Portii Timp de preparare
4persoane 10minute
Timp de gatire Timp de asteptare
15minute 10minute
Portii Timp de preparare
4persoane 10minute
Timp de gatire Timp de asteptare
15minute 10minute
Ingrediente
Etape
  1. Intr-o oala mare am pus apa la fiert cu sare, cand apa a dat in clocot, am adaugat si pastele si le-am lasat pe foc cu 1 minut mai putin decat timpul indicat pe ambalaj.
  2. Am tocat marunt cei 2 catei de usturoi, am spalat si curatat bine midiile si crevetii si m-am pus pe treaba 🙂
  3. Intr-o tigaie, am pus la foc uleiul si putin unt, am adaugat turmenic, usturoiul tocat si mai apoi midiile si crevetii. Dupa 2-3 minute, am adaugat zeama de lamaie si vinul alb si am lasat la foc sa fiarba totul usor si sa scada lichidul.
  4. Dupa ce toate au fost gata, am scurs pastele pastrand o cana de apa in care au fiert. Am adaugat pastele peste midii si creveti, am amestecat usor, avand grija sa nu le rup, am adaugat apa fierbinte in care au fiert pastele si le-am mai lasat la foc aproximativ 1 minut pentru ca pastele sa imprumute aroma sosului. La final am adaugat smantana, am oprit focul si am mai amestecat putin.
Notitele retetei

Asta e varianta care noua ne place cel mai mult de paste, insa sunt nenumarate arome si variante in care le puteti pregati.

Sper sa va placa propunerea mea si sa incercati si voi 🙂

Pofta mare!