Cuscus cu vita si porc

De catre   ianuarie 13, 2016
0 votes
Cuscus cu vita si porc
Print Recipe
Cuscus cu vita si porc, o mancare pregatita cu drag 🙂
Portii Timp de preparare
4 persoane 25 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
90 minute 10 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 25 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
90 minute 10 minute
Cuscus cu vita si porc
Print Recipe
Cuscus cu vita si porc, o mancare pregatita cu drag 🙂
Portii Timp de preparare
4 persoane 25 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
90 minute 10 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 25 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
90 minute 10 minute
Ingrediente
Portii: persoane
Etape
  1. Am pregatit legumele pentru mancarica, le-am spalat si curatat, carnea am scos-o din frigider sa ajunga la temperatura camerei si m-am apucat de treaba 🙂
  2. Am tocat apoi legumele marunt si le-am pus intr-o cratita, impreuna cu baconul si le-am pus la foc mic pentru a se topi usor grasimea din bacon.
  3. Imediat cum am pus oala la foc cu legume si bacon, am adaugat uleiul si celelalte condimente si le-am lasat sa isi elibereze toate aromele la foc mic.
  4. Odata legumele inmuiate usor si baconul devenit crocant, am adaugat carnea de vita si am lasat-o putin la foc, apoi carnea de porc si 2 linguri de sos de rodii pentru a-i da mancarii un gust usor exotic 🙂
  5. Am lasat carnea sa se inmoaie in sosul de rodii si zeama lasata de legume, apoi am adaugat apa cat sa acopar toate ingredientele si am lasat mancarea sa fiarba bine pana cand carnea s-a patruns si s-a inmuiat frumos.
  6. Dupa ce carnea a fost foarte bine patrunsa, atat vita cat si cea de porc, apa a mai scazut si am adaugat 200 gr cuscus, apoi am oprit focul. Eu am un cuscus care nu se fierbe, doar se inmoaie in apa sau mancare fierbinte si el se umfla repede si e numai bun de mancat 🙂
Notitele retetei

Pofta mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.