Pulpe de pui la cuptor cu cartofi la punga 🙂
Desi in general incercam sa mancam mai sanatos si sa nu asociem carnea cu cartofii 🙂 ne mai permitem din cand in cand sa facem si mici prostioare din astea cum este reteta de fata 🙂
Am folosit:
10 pulpe de pui scaldate in sos de soia cu curry, chilly si usturoi taiat (1-2 catei doar pentru aroma) si ca si garnitura cativa cartofi taiati grosier (depinde de numarul de persoane care sunt la masa) eu am folosit punga de friptura FINO marima mai mare si atunci am facut mai multi cartofi pentru ca ne si plac foarte mult…o fi din cauza pungii FINO 🙂 care e mare si ne ajuta sa facem cartofi si alte preparate delicioase.
Pentru cartofi am facut intr-un castronel un amestec de boia de ardei dulce, curry, rozmarin uscat, sare si am adaugat aceste condimente peste cartofii din punga, am turnat si o lingura de ulei si am dat la cuptor….se fac foarte repede 20-30 min aproximativ cu focul la minim.
In acest timp am lasat pulpele sa se marineze bine in amestecul de soia, curry si chilly, iar cam dupa o ora de stat in marinata le-am dat la cuptor la foc potrivit tot pentru 30-40 minute aproximativ. A fost o mancare tare buna, cu o gramada de arome si care ne-a facut sa ne lingem pe degete :). Ce a iesit se vede mai jos cel mai bine.
Pofta mare!
arata delicios, eu sunt fan cartofi la cuptor:)
Sper ca apreciati (tu si ….Razvan, si punga in care i-am facut :)))))