Pulpe de pui cu piper si scortisoara

De catre   august 10, 2014
1 vote

DSCN7829     DSCN7818   DSCN7819    DSCN7821

Reteta asta am visat-o azi noapte,pulpe de pui cu scortisoara si piper,asa ca astazi pentru pregatirea mesei mi-a fost oarecum simplu sa raspund la intrebarea..” ce sa mai gatesc azi?”. Nu stiu daca exista acest preparat,daca cineva a mai incercat aceasta combinatie,dar acum dupa ce l-am facut va incurajez sa  o faceti pentru ca e tare aromat si bun 🙂

Am folosit:

7-8 pulpe de pui dezosate

1 lingurita piper negru

1 lingurita scortisoara

1/2 ardei iute rosu

sare,ulei

Garnitura:

Cuscus,apa,sare,ulei de susan

Am marinat pulpele de pui cu piper negru,scortisoara,felii de ardei iute rosu si putina sare,apoi le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,inmuiata in apa rece si stoarsa bine,am pus peste pulpe cativa stropi de ulei,am acoperit cu hartie de copt,la fel inmuiata in apa si am dat la cuptor la foc mic pana cand pulpele s-au patruns.
Pentru ultimele10 minute de stat la cuptor am indepartat hartia de copt de deasupra pentru ca pulpele sa se rumeneasca putin.

Ca si garnitura am ales cuscus,si pentru ca se prepara foarte repede dar si pentru ca este delicios.Intr-un castron am pus o masura de cuscus,apoi peste am turnat apa clocotita cu sare,cat sa il acopere,am pus un capac si am lasat 5 minute pana cand cuscus-ul s-a inmuiat,am pus apoi cativa stropi de ulei de susan pentru aroma  si…gata masa.

Pofta mare!

DSCN7829

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *