Piure de cartofi dulci cu pui si sos de ghimbir cu cocos

De catre   mai 12, 2013
1 vote

mai 2013 001 mai 2013 004 mai 2013 007 mai 2013 008

Dupa atatea zile cu mielul de Paste,am zis sa ne revenim un pic si am facut 2 zile la rand pui,in retete cred eu cat mai usoare,sau cel putin asta intentionam 🙂 si feedbackul a fost bun.

Am luat 6 pulpe de pui dezosate pe care le-am marinat de pe o zi pe alta cu sos soia,apa de flori de portocal,curry,chilly,busuioc uscat. a doua zi dupa ce s-au marinat le-am taiat fasii nu foarte subtiri pe care le-am dat prin ou amestecat cu susan si ff putin pesmet si apoi le-am prajit in ulei.

Separat am pus la fiert 2 cartofi dulci (erau foarte  mari…ca sa va faceti o idee unul avea 887 gr :). Dupa ce cartofii au fiert i-am bagat la blender impreuna cu un catel de usturoi, putin unt si lapte (cat e necesar in functie de consistenta dorita la piure).

Am servit apoi cartofii (pe care am presarat putina ceapa verde pentru decor si contrast) alaturi de bucatelele de pui inmuiate in sosul de ghimbr cu cocos si apa de flori de portocal. Reteta sosului o gasiti in sectiunea sosuri.

Pofta mare!

Piure de cartofi dulci cu pui si sos de ghimbir cu cocos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.