Nu mai mancasem de mult niste paste si pentru ca masa de ieri a fost ceva mai grea, m-am gandit ca astazi sa fac niste Paste cu sos de branza si pui pentru ca sunt mai usoare.
Am folosit:
6 pulpe de pui fara os
sos soia
sos tabasco
curry
chilly
ghimbir macinat
paste barilla
200 ml smantana de gatit
150 gr branza
2 catei de usturoi
ulei de masline
sos spicy burbon
Pulpele de pui le-am marinat in sos soia, sos tabasco, curry, chilly, le-am lasat cam o ora in aceasta marinata, apoi le-am pus intr-o tava si le-am dat la cuptor la foc mediu pana s-au rumenit frumos.
Cu 5 minute inainte de a opri focul, am pus peste ele sos spicy burbon, foarte aromat, am dat focul foarte mic si am lasat sosul sa aromatizeze bine pulpele.
Intr-o oala am pus apa cu sare la foc pentru paste, le-am fiert cu 2 minute mai putin decat indicatiile de pe ambalaj.
Intr-o tigaie am pus ulei de masline, usturoiul tocat foarte marunt, o lingurita de curry, apoi am scos cu spumiera pastele si le-am pus in tigaie peste usturoi.
Am pus peste ele branzica rasa, care fiind foarte grasa s-a topit frumos si la sfarsit am adaugat smantana. Am lasat inca 1 minut pastele pe foc amestecand mereu, apoi am oprit focul.
Pastele (pentru ca asa ne plac) le-am servit alaturi de puiul aromat, insa se pot servi numai cu sosul de branza daca nu va place asocierea cu carne.
Pofta mare!
Tare va mai plac gusturile curioase ……………………………. :))
DAAAAAAAAAAAAA!!!! Mie cum cred ca ti-am mai spus…nu imi plac gusturile comune,de aceea m-am si apucat de gatit pentru ca nimeni nu gatea pe gustul meu!