Paste cu sos de branza si pui

De catre   noiembrie 10, 2013
0 votes

???????????????????? ?????????? ??????????

Nu mai mancasem de mult niste paste si pentru ca masa de ieri a fost ceva mai grea,m-am gandit ca astazi sa fac niste paste,pentru ca sunt mai usoare.

Am folosit:

6 pulpe de pui fara os

sos soia,sos tabasco

curry,chilly,ghimbir macinat

paste barilla

200 ml smantana de gatit

150 gr branza

2 catei de usturoi

ulei de masline

sos spicy burbon

Pulpele de pui le-am marinat in sos soia,sos tabasco,curry,chilly,le-am lasat cam o ora in aceasta marinata,apoi le-am pus intr-o tava si le-am dat la cuptor la foc mediu,pana s-au rumenit frumos.Cu 5 minute inainte de a opri focul,am pus peste ele sos spicy burbon,foarte aromat, am dat focul foarte mic si am lasat sosul sa aromatizeze bine pulpele.

Intr-o oala am pus apa cu sare la foc,pentru paste,le-am fiert cu 2 minute mai putin decat indicatiile de pe ambalaj.Intr-o tigaie am pus ulei de masline,usturoiul tocat foarte marunt,o lingurita de curry,apoi am scos cu spumiera pastele si le-am pus in tigaie peste usturoi,am pus peste ele branzica rasa,care fiind foarte grasa s-a topit frumos si la sfarsit am adaugat smantana.Am lasat inca 1 minut pastele pe foc amestecand mereu,apoi am oprit focul.

Pastele (pentru ca asa ne plac) le-am servit alaturi de puiul aromat,insa se pot servi numai cu sosul de branza daca nu va place asocierea cu carne.

Pofta mare!

??????????

2 Comentarii despre “Paste cu sos de branza si pui

    1. danaszocs

      DAAAAAAAAAAAAA!!!! Mie cum cred ca ti-am mai spus…nu imi plac gusturile comune,de aceea m-am si apucat de gatit pentru ca nimeni nu gatea pe gustul meu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.