Pandispan cu zmeura

De catre   iunie 24, 2013
1 vote

rusalii 011rusalii 020 rusalii 021 rusalii 012

Eu tare ma mai bucur cand avem asa cateva zile libere sa imi fac de cap prin bucatarie si mai ales ca am si un copilas mic si dragalas…pe iubi imi face mare placere sa ii fac tot felul de bunatati mai ales ca el mananca si ii plac prajiturile de casa si in special ale mele 🙂

La fel ca la si pandispanul cu caise,aceeasi reteta am folosit-o si aici doar ca am inlocuit caisele cu zmeura.

Am folosit:

5 oua

5 linguri ulei

5 linguri zahar

5 linguri faina

zahar vanilat (dupa gust)

esenta de trandafiri

Albusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare cu un praf de sare,am adaugat mai apoi galbenusurile,uleiul,zaharul,esenta si faina si am omogenizat bine toata compozitia.

Zmeura am avut cam 2 pahare de plastic mai inalte ( asa se vindea in piata) ,zmeura dintr-un pahar am zdrobit-o putin cu o furculita si am adaugat-o peste aluat si am amestecat incet,iar dupa ce am asezat aluatul in tava am adaugat deasupra si cateva bucati de zmeura intreaga. Am dat totul la cuptor aproximativ 30 min (verificati daca este copt cu o scobitoare),apoi iubi le-a papat cu pofta 🙂

Pofta mare!

rusalii 021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *