Negresa cu jeleu de bere neagra si visine #GustulBrun

De catre   iulie 6, 2016

Am asteptat cu nerabdarea copilului care il asteapta pe Mos Craciun, sa vina editia de vara Food Bloggers Conference. Nu ma mai vazusem din iarna cu prietenele cu care socializez zilnic pe facebook, dar cu care ma  vad foarte rar asa ca asta era ocazia cea mai buna sa imi iau o zi de concediu si sa imi fac de cap in lumea pasionatilor de gatit :).

Editia din iunie, ca si celelate trecute nu s-a lasat mai prejos, ne-a intampinat cu sponsori noi, cu bunatati pe mesele aranjate cu stil pentru pauzele noastre dar si cu concursuri, asa cum ne-am obisnuit deja. Am participat ca in fiecare an la toate, dar…tot ca in fiecare an am castigat doar unul din ele, poate cel mai important pentru ca spre deosebire de anii trecuti, de data asta a trebuit sa imi pun rotitele in miscare si sa creez o reteta noua, in prima faza pe hartie. Ati ghicit, sau va spun eu?!  🙂 Asa e…am castigat unul din cele 3 premii puse la bataie de Silva, provocarea fiind sa creez o reteta cu Silva dark….asa s-a nascut Negresa cu jeleu de bere neagra si visine, suna ciudat? Nuuuu sa vedeti ce buna este si simpla de facut chiar daca la prima vedere poate nu pare asa :), Berea neagra imprumuta celorlalte ingrediente din nota ei bogata, le intensifica si le transforma in ceva deosebit si are o placuta aroma de caramel care va imbogateste valul palatin la fiecare savurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.