Muschiulet de porc cu unt si cartofi

De catre   iunie 12, 2016

Bineinteles ca de la Lisabona nu ma puteam intoarce chiar cu mana goala, mai ales ca m-am plimbat destul de mult prin magazinele lor cu alimente, mai mult chiar decat in cele de hainute si pantofi 🙂

M-au impresionat de cat de bine aprovizionati erau, raionul de peste m-a cucerit, am vazut acolo vietati cate vazusem doar prin Altas cand eram copil :)) as fi luat o multitudine si acasa dar nu puteam garanta ca ajung cu ele comestibile drumul fiind lung asa ca m-am rezumat doar la a ma minuna. De la raftul de condimente nu am ratat insa nimic din ce mi-a facut cu ochiul, am luat boiaua dulce cu care am si condimentat aceasta reteta, turmenic, scortisoara, ulei de masline si ardei  piri piri macinati ca sa imi amintesc si sa rememorez o vreme vacanta frumoasa petrecuta acolo 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.