Friptura de porc cu cartofi noi

De catre   mai 31, 2014
1 vote

ciorba 025   ciorba 014  ciorba 020  ciorba 019

Pentru ca pentru mine am gatit astazi rata si doar eu o mananc 🙂 trebuia sa mai fac ceva si pentru iubi.,ca sa aiba si el ce sa manance,asa ca i-am facut o friptura de porc la cuptor,foarte simpla si gustoasa.

Am folosit:

5 felii pulpa de porc

2 catei usturoi

1 lingura pasta de creveti

sos de soia,cimbru,

sos de ardei iuti

cartofi noi

Am marinat carnea de porc in putin sos de soia si sos de ardei iuti,apoi intr-o cratita am pus la foc putin ulei,usturoiul tocat marunt si 1 lingura pasta de creveti,am lasat pe foc pana cand usturoiul s-a rumenit usor (fara sa se arda),am adaugat apoi bucatile de carne,le-am  lasat 2 minute sa se rumeneasca,apoi am adaugat marinata si am bagat cratita la cuptor pana cand carnea s-a patruns bine.

Am facut cativa cartofi noi prajiti care noua ne plac tare mult si am servit cu sosul de mere cu cimbru a carui reteta am scris-o deja in reteta de piept de rata 🙂

Pofta mare!

ciorba 025

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.