Curry de pui cu orez salbatic si brocoli

De catre   octombrie 7, 2015

Am tot spus si mai spun, pentru mine mancarea trebuie sa fie aromata inainte de orice. O mancare fada, chiar daca o facea si mama si bunica si tot arborele meu genealogic, pe mine una nu ma incanta deloc.

Din acest motiv mereu am incercat si voi incerca sa adaug aroma si gust deosebit preparatelor mele astfel ca atunci cand mananc in afara de senzatia de satietate sa fac si o „calatorie” culinara pe meleaguri aromate.

V-as sfatui daca imi permiteti sa va lasati imaginatia sa zboare atunci cand intrati in bucatarie si chiar daca gatiti mancare clasica sa incercati sa adaugati arome bucatelor pregatite, astfel experienta traita va fi cu adevarat deosebita si mult mai frumoasa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.