Curry de pui cu mango si ciuperci

De catre   august 8, 2015
1 vote

Curry de pui cu mango si ciuperci…sa va povestesc sau sa va incurajez sa faceti si voi ? 🙂 Daca cititi reteta, cred ca veti incerca cu siguranta aceasta mancare pentru ca este plina de arome si absolut minunata 🙂

Curry de pui cu mango si ciuperci
Print Recipe
Curry de pui cu mango si ciuperci, o idee de pranz delicios
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
75 minute 15 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
75 minute 15 minute
Curry de pui cu mango si ciuperci
Print Recipe
Curry de pui cu mango si ciuperci, o idee de pranz delicios
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
75 minute 15 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
75 minute 15 minute
Ingrediente
Portii: persoane
Etape
  1. Pentru inceput, ca de fiecare data in cazul meu, am pregatit legumele pentru mancarica mea de astazi. Am curatat si spalat morcovul, pastarnacii, ceapa, usturoiul si ciupercile.
  2. Am tocat apoi legumele marunt, in afara de ciuperci si le-am pus intr-o cratita impreuna cu condimetele.
  3. Am pregatit pulpele de pui, le-am spalat si le-am uscat cu un prosop de hartie, apoi le-am taiat (erau pulpa inferioara cu superioara) si le-am separat pentru a avea loc in cratita.
  4. Am pus la foc mic legumele tocate, cu ulei si condimente si le-am lasat cateva minute pana cand s-au patruns usor, apoi am adaugat peste ele pulpele de pui si am acoperit cu apa. Le-am lasat sa fiarba pana cand carnea se desprindea usor de pe os, apoi am scos pulpele din cratita si le-am lasat sa se raceasca, pentru ca mai apoi sa iau carnea de pe os si sa o pun inapoi in mancare.
  5. Am pregatit ciupercile,le-am taiat marunt si dupa ce am scos pulpele, le-am adaugat in cratita sa fiarba.
  6. Dupa ce ciupercile s-au fiert (aproximativ 7 minute), si am adaugat si carnea inapoi in cratita, am pus 400 ml lapte de cocos si cateva felii de mango din compot taiate cubulete.Am mai lasat mancarea sa dea 2-3 clocote, apoi am oprit focul.Eu am adaugat deasupra cateva frunze de busuioc proaspat pentru ca imi e la indemana in ghiveci,dar puteti adauga patrunjel sau orice alta verdeata aveti la indemana si ce va place.
  7. La final...cuvintele sunt de prisos, am mancat cu pofta si cu o salata de rosii,avocado, busuioc, ce sa zic, un pranz minunat.
Notitele retetei

Pofta mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *