Curry de porc cu legume

De catre   martie 29, 2016
1 vote

In weekendul care a trecut am avut pofta de gatit asa ca am pregatit acest delicios curry de porc cu legume, preparat care noua ne place tare mult. Laptele de cocos da un gust aparte mancarii, iar jumatatea de pastaie de vanilie, poate privita cu scepticism de unii ii da mancarii o aroma care pe mine ma cucereste instant.

Mi-as dori sa incercati si voi aceste arome pentru ca sunt sigura ca va vor fi pe plac si le veti incerca mereu si in general mi-as dori ca macar cei care imi citesc blogul, daca nu cat mai multi dintre oameni sa incerce sa depaseasca etapa de sare, piper si bulion in mancare si sa descopere ca pe planeta sunt o gramada de alte arome care ne pot face mancarea mai buna si viata mai frumoasa 🙂

Curry de porc cu legume
Print Recipe
Curry de porc cu legume, un preparat foarte aromat pe care vi-l recomand sa il incercati si voi 🙂
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
40 minute 10 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
40 minute 10 minute
Curry de porc cu legume
Print Recipe
Curry de porc cu legume, un preparat foarte aromat pe care vi-l recomand sa il incercati si voi 🙂
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
40 minute 10 minute
Portii Timp de preparare
4 persoane 20 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
40 minute 10 minute
Ingrediente
Portii: persoane
Etape
  1. Am pregatit legumele, fara dovlecei, le-am curatat si spalat bine si le-am tocat marunt.
  2. Am pus legumele tocate intr-o cratita cu 2 linguri ulei vegetal, am adaugat peste ele condimentele si le-am pus la foc mic sa se caleasca usor.
  3. Am pregatit intre timp si carnea, am taiat-o cubulete si cand legumele s-au inmuiat putin, am adaugat peste ele bucatile de carne de porc si pastrama de curcan.
  4. Dupa ce am pus carnea peste legume, am lasat-o cateva minute sa se rumeneasca, apoi am adaugat putina apa cat sa acopere de jumatate carnea si am lasat sa fiarba totul la foc mic.
  5. Cand carnea a fost aproape fiarta, am scos pastaia de vanilie si am adaugat dovleceii taiati marunt (fara seminte), porumbul, fasolea si laptele de cocos si am lasat sa fiarba pana cand toate aromele s-au combinat.
  6. In aproximativ 40 minute, mancarea mea a fost gata, aromele din bucatarie erau extraordinare asa ca ne-am pregatit sa si gustam preparatul, alaturi de o salata de cruditati de care profitam din plin acum odata cu venirea primaverii 🙂
Notitele retetei

Pofta mare!

1 Comentariu despre “Curry de porc cu legume

  1. Pingback: Curry de porc cu legume | ..::BLOGURI.NET::..De la bloggeri adunate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *