briose cu pere motate cu crema philadelphia :)

De catre   aprilie 28, 2013
1 vote

briose 001 briose 003 briose 004 briose 005

 

Pot spune ca iubesc briosele si cu cat fac mai des cu atat parca imi vin idei mai multe despre modul in care as putea face ca de fiecare data sa fie deosebite si…in alt fel desi ideea de baza este acceasi.

Folosesc aceeasi reteta de aluat la briose

4 oua

10 linguri lapte

2 praf de copt

200 gr zahar tos

3 zahar vanilat

200 ml ulei

350 gr faina alba

sare

esenta

pere din compot

Se amesteca ouale cu lapte,ulei,zahar pana se topeste zaharul si apoi adaugam ingredientele uscate ramase,faina amestecata cu praful de copt. si un praf de sare. La final am adaugat si 4 sferturi de pere din compot pentru a le da o alta aroma si esenta de visine. Aluatul astfel obtinut se pune in hartii de briose si evident in tava la copt.

Am facut si un mot pentru ele ca sa fie mai dragalase…200 gr philadelphia crema de branza cu 200 gr unt si 1-2 linguri de zahar pudra,amestecate bine cu blenderul,pentru ca am vrut sa ii dau cremei si culoare am adaugat putin colorant gel (eu il mai folosesc la fondant) dar puteti folosi si zeama de sfecla daca doriti sa fie mai natural.

Crema astfel obtinuta am pus-o intr-un pos de silicon si am decorat apoi briosele dupa ce acestea s-au racit bine. Foarte usor de facut si cu ceva imaginatie le puteti crea si decora in o multitudine de feluri.

Pofta mare!

 

briose cu pere si mot de crema philadelphia :)

2 Comentarii despre “briose cu pere motate cu crema philadelphia :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.