Atunci cand hobby-ul devine ceva mai mult… :)

De catre   iunie 11, 2013
1 vote

Zilele trecute am trait o experienta frumoasa alaturi de niste oameni minunati carora le multumesc ca au facut posibila intalnirea noastra si mai apoi colaborarea si totodata imi exprim speranta ca lucrurile minunate facute impreuna nu se vor opri aici.

Pentru cei care nu stiu vorbesc aici despre Lingura si Strachina, un restaurant din Bucuresti cu specific Traditional unde cu drag va invit pe toti sa mergeti sau daca nu, macar sa le dati un telefon si va aduc ei mancarea la birou sau acasa. Sunt niste oameni tineri,frumosi si care pastreaza traditia mancarurilor romanesti asa cum le face bunica si pe care le adoram cu totii inca  din copilarie.

Am avut o frumoasa colaborare cu ei,pentru o reteta de papricas…in cazul meu cu influente unguresti 🙂 care le-a intrat la inima si datorita caruia ,sper vom pastra o frumoasa relatie si pe viitor si…de ce nu poate o noua colaborare cu o alta reteta traditionala.

Cam asta este ce am eu de spus…ce au avut ei de spus despre mine vedeti mai jos:

Fata din spatele scenei. Cine a pregătit papricașul?

Bucătarul nostru invitat, Dana Szocs, s-a născut la Târgu Mureș îmbinând tradițiile ardelenești și ungurești atât în viață cât și în bucătărie. A început să gătească din dragoste pentru familie și pentru prieteni care i-au devenit fani.

Pasiunea pentru gătit a moștenit-o de la tatăl său care era un bucătar înnăscut. Prima încercare a fost la vârsta de 15 ani la școală. Departe de casă și cu stomacul gol și-a făcut curaj și și-a încercat talentul. A uitat însă oala cu cartofi la fiert până când a secat iar cartofii s-au făcut terci. Asta a ajutat-o să își dea seama că poate scoate o mâncare bună din orice pentru că i-a ieșit un terci minunat.

Din nevoie și din impulsul imaginației a început să creeze mâncăruri noi cu gusturi deoasebite, încercând diferite combinații de arome care au câștigat inimile multor fani.

Cel mai mare critic și cel mai înfocat admirator este chiar soțul ei. El este cel care îi spune mereu ce trebuie modificat, îmbunătățit iar cu timpul pe baza criticilor sale s-a perfecționat. 

« cert e că tot ce fac este gustos și bun pentru că fac cu mare drag mai ales când știu că se și mănâncă »

Atunci cand hobby-ul devine ceva mai mult... :)

10 Comentarii despre “Atunci cand hobby-ul devine ceva mai mult… :)

  1. Adriana

    Dragalasa,dar tu chiar meriti toate laudele.Eu sunt foarte fericita 😀 ca te-am „intalnit ” si ca,ne-am imprietenit asa…instant 😉 Esti un om minunat,ma bucur pentru toate realizarile tale;te felicit si iti doresc succes in toate ! Puuup !!!

    1. danaszocs

      Mmmm Iti multumesc din suflet pt cuvinte,si eu ma bucur ca ne-am intalnit si cunoscut…:)
      Te pupic cu drag si te mai astept pe blog ! 🙂

  2. Adriana Ilioiu

    Felicitari ! Se vede ca ceea ce faci faci cu drag altfel nu ar fii nimic bun ! Succes pe mai departe

  3. Oana Jipa

    Ma bucur sa citesc asa cuvinte simple, sincere, frumoase. Va urez si eu mult succes! Si… sa fiti mereu urmariti de emotii! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *