Lansare magazin Peris, produse din carne de porc

De catre   octombrie 5, 2014

Marti 30.09.2014, alaturi de alti cativa blogeri culinari am avut onoarea si placerea sa particip la evenimentul de lansare al magazinului Peris din P-ta 1 Mai.

Am inteles atunci ca brandul Peris este unul cu greutate  si traditie pentru zona de sud a tarii si datorita eforturilor celor de la Romsuintest Peris S.A. el a fost readus in actualitate mai ales ca porcul de Peris are un gust unic o calitate si o prospetime aparte, dar se remarca mai ales prin faptul ca este 100% natural, carnea nu contine nitriti, nitrati, MDM-uri sau alte E-uri nocive.

Noi am fost privilegiati pentru ca prin maiestria celebrului Dan Boerescu,  am avut parte de o degustare „la nivel inalt” a porcului de Peris, prezentat de maestru  sub diverse aspecte cu arome care mai de care mai imbietoare. Am avut parte  de asemenea si de o provocare, un concurs pentru blogeri al carui premiu este unul pe care fiecare dintre noi ni-l dorim in portofoliu.

„Cei peste 50 de ani de traditie in cresterea porcinelor si in cercetarea in domeniu recomanda Romsuintest Peris S.A. ca producatorul cu cea mai mare experienta din Romania.

Magazinul Peris din Piata 1 Mai a fost deschis din dorinta de a aduce produsele Peris mai aproape de consumatorii finali ai zonei,” a declarat la lansarea evenimentului Georgiana Covaci – Marketing & Communication Executive la Grupul REINVENT.

Aceste produse sunt 100% naturale, fara nitriti, nitrati, MDM-uri si alte E-uri nocive.

Pe langa angajamentul pentru sanatate, produsele Peris se remarca prin aspect, fragezime si gust inconfundabil. Sunt caracteristicile carnii de porc de Peris – singura rasa creata la noi in tara.”

Despre Reinvent Consulting

Brandul Reinvent Consulting, cu o prezenta insemnata pe piata de servicii de consultanta comerciala si financiar-contabila din Romania, este recunoscut pentru solutii si implementari de proiecte de restructurare a societatilor comerciale aflate in dificultate, asa cum a fost si cazul combinatului Romsuintest S.A. preluat in reorganizare in anul 2011.

Si cateva imagini graitoare despre acest eveniment:

               

                

Citeste mai mult: Festin delicios si networking la evenimentul “Dialog cu Gust”- magazinul Peris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Me

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.